Hier wat extra informatie wat betreft een kinderfeestjes

In de Teteringsedijk hebben we een mooie circusruimte waar één van ons, meestal Robert, 1 1/2 uur met de kinderen hard aan de slag gaat om 5 verschillende circusonderdelen in te trainen. Welke onderdelen hangt af van de leeftijd van de kinderen, maar denk hierbij aan: balanceerbal, parachute, jongleren, chinese bordjes, diabolo, roltonnen, kiwido's, flowersticks, hoepels, ringen, etc.
Na 3 onderdelen te hebben ingestudeerd hebben de kinderen een korte pauze waarin ze van ons wat te drinken en te snoepen krijgen.
Als eindresultaat werken we toe naar een spetterende voorstelling van ongeveer een half uurtje. Het is voor de kinderen erg leuk als hier ook publiek bij aanwezig is, zodat ze aan iedereen vol trots hun geleerde kunsten kunnen showen. De geschikte leeftijden hiervoor zijn 6 tot 12 jaar.

Voor de wat oudere kinderen (bv. 12 jaar en ouder) of pubers, is er ook de optie om 2 uur lang circusdisciplines te leren, zonder de voorstelling. Hier kan dan een favoriet onderdeel bijvoorbeeld iets langer worden aangeboden en is er ook ruimte voor specifieke wensen (bv. eenwieleren, diabolotrucs, koorddansen, jongleren, enz.)

Wij vragen voor het feestje in onze ruimte € 150,- met een maximum van 10 kinderen.
Dit bedrag is inclusief materiaalgebruik met als extraatje een kadootje voor de jarige.
Bij meer kinderen komt er € 10,- per kind bij. (tot maximum van 16 kinderen in onze ruimte).

We kunnen evt. ook op locatie komen (bv. bij meer dan 16 kinderen, of vanwege een andere reden). Er zal dan (afhankelijk van de reisafstand) minstens €50 bijkomen, vanwege extra voorbereiding, reistijd en -kosten.

De dag waarop je dit kunt plannen is bij voorkeur op donderdag, vrijdag of zaterdag, maar op woensdag van 14.30-16.30 is eventueel ook mogelijk.
In de schoolvakanties hebben we soms wat meer mogelijkheden.

Mocht je er al helemaal zin in krijgen, bel of mail dan om een eventuele afspraak te maken.

Jeugdcircus Woenzini Breda
Robert & Mascha
www.woenzini.nl
info@woenzini.nl
076 5204586